MENU
FROKOST
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
OMELET 148,-
basquaise – salat – ost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
tørsaltet bacon - creme fraiche - løg
HVIDE ASPARGES 198,-
hollandaise - salat - æg
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney - crouton - salat
CROQUE MADAME 168,-
æg - skinke - vesterhavsost
VOL AU VENT 198,-
lam - brisler - morkler
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
2-RETTERS FROKOST SPECIAL
spørg din tjener
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 128,-
madagaskar vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
STEGT KAMMUSLING 148,-
brunet smør – hasselnødder – blomkål
RAVIOLI 148,-
kalv – tomat - hønsejus
KALVEBRISSEL 138,-
selleri – kærnemælk – ramsløg
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney – crouton - salat
HOVEDRET
LYSSEJ 278,-
blåmusling – porre - chorizo
PERLEHØNE 268,-
grønne asparges – estragon - lårkød
KROGMODNET GRIS 248,-
løg – agnolotti – sauce grastrique
WELLINGTON 378,-
svampe – spinat – rødvinssauce
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
CITRUSTÆRTE 128,-
citrusfrugt – marengs – is creme
CRÈME BRÛLÉE 128,-
madagaskar vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 475,-
Tilhørende vinmenu 475,-