Mad

MENU

FROKOST


2-RETTERS FROKOST SPECIAL 348,-

spørg din tjener


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


OMELET 148,-

basquaise – salat – ost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

tørsaltet bacon - creme fraiche - løg


FOIE GRAS AU TORCHON 188,- 

chutney - crouton - salat


DODINE DE CANARD 168,-

pistachie – sennep – sylt


CROQUE MADAME 178,- 

æg - skinke - vesterhavsost


VOL AU VENT 198,-

lam - morkel - brissel


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


DANSK KROGMODNET ØKO RIBEYE 428,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 128,-

madagaskar vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


OSTESERVERING 168,-

fire danske oste med garniture

Filtreret vand serveres m/u brus til kr. 20 pr. person

AFTEN


FORRET

ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco

 

ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller

 

KARTOFFEL 138,-

røget torskerogn – creme fraiche – løvstikke

tilkøb: caviar 15g 250,-

 

BRØDSTEGT SKÆRISSING 148,-

ærter - bacon - skalotte


VAGTELLÅR 138,-

æg – peberrod – rødbede


FOIE GRAS AU TORCHON 188,-

chutney – crouton - salat


HOVEDRET

 

HAVKAT 278,-

asparges– ørredrogn – musling 

LAM 248,-

estragon – majroe – pierre gagnaire sauce

 

DANSK GRIS 238,-

haricots verts – sauce choron – krokette

 

POUSSIN 278,-

morkel – vin jaune – ribs


DANSK KROGMODNET ØKO RIBEYE 428,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


DESSERT

DANSKE RABARBER 128,-

vandbakkelse – sorbet – mascarpone

 

CRÈME BRÛLÉE 128,-

bora bora vanilje

 

ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is – is

 

INDBAGT DANSK BRIE 118,-

brioche – honning – solbær

 

OSTESERVERING 168,-

fire danske oste med garniture

I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 495,-

Tilhørende vinmenu 495,-