Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


OMELET 148,-

basquaise – salat – ost


CROQUE MADAME 168,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - creme fraiche - løg


VOL AU VENT 198,-

lam - brisler - morkler 


FOIE GRAS AU TORCHON 188,-

chutney – crouton - salat


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


2-RETTERS FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 128,-

madagaskar vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


OSTESERVERING 168,-

fire franske oste fra Peter Paris

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


INDBAGT BOUILLABAISSE 178,-

hummer – kammusling – sandart

 

CANNELONI 138,-

and – peberrod - artiskok

 

FARSERET MORKEL 148,-

marengo – kråser – endive

 

FOIE GRAS AU TORCHON 188,-

chutney – crouton - salat

 


HOVEDRET


BONNE FEMME 348,-

helleflynder – trøffel - persille


HOPBALLE MØLLE UNGHANE  248,-

jordskok – rosenkål - trøffeljus

 

KROGMODNET GRIS 238,-

græskar – grønkål – marco polo sauce

 

LAMMESKANK 248,-

limabønner – artiskokker – soltørrede tomater

 

RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


DESSERT


CITRONTÆRTE 128,-

brunet smør – marengs – is creme


CRÈME BRÛLÉE 128,-

madagaskar vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


OSTESERVERING 168,-

fire franske oste fra Peter Paris


I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 475,-

Tilhørende vinmenu 475,-