Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 30,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 118,-

bloody mary - friteret - rockefeller


CROQUE MADAME 158,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - creme fraiche - løg


VOL AU VENT 188,-

lam - brisler - morkler 


FOIE GRAS AU TORCHON 148,-

chutney - crouton - safran


HVIDE ASPARGES 178,-

æg – hollandaise sauce – små salater


RØRT TATAR 188,- 

peberfrugt - salat - fritter


ENTRECÔTE 348,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 98,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 78,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 98,-

brioche – honning - solbær

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 30,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 118,-

bloody mary - friteret - rockefeller


NYE DANSKE KARTOFLER 128,-

løvstikke – makrel - creme fraiche

tilkøb af 15 gr. caviar 200,-


HVIDE ASPARGES 158,-

stenbiderrogn – sauce mousseline – crouton

 

TORTELINNI 138,-

grønne asparges – rå æggeblomme - ricotta

 

CONFITERET KALVEBRISSEL 128,-

asparges - ærter – hønse jus

 


HOVEDRET


HAVKAT 238,-

muslinger - asparges - mynte

UNGHANE 228,-

croquette - morkel – vin jaune sauce

 

GRISEBRYST 238,-

gulerod – marco polo sauce – nye løg


ENTRECÔTE 348,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter




DESSERT


CITRONTÆRTE 98,-

marengs - is


CRÈME BRÛLÉE 98,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 78,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 98,-

brioche – honning - solbær



I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 450,-