MENU
FROKOST
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
OMELET 148,-
basquaise – salat – ost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
tørsaltet bacon - creme fraiche - løg
PATÉ EN CROUTE 158,-
madeira – cornichons – sennep
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney - crouton - salat
CROQUE MADAME 168,-
æg - skinke - vesterhavsost
VOL AU VENT 198,-
lam - brisler - morkler
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
2-RETTERS FROKOST SPECIAL
spørg din tjener
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 128,-
madagaskar vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
BRØDSTEGT SKÆRISING 148,-
broccolini – hjertesalat – vesterhavsost
KAMMUSLING 148,-
blomkål – brunet smør – hasselnød
RØGET MAKREL 138,-
radise – agurk– urter
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney – crouton - salat
HOVEDRET
TORSK 278,-
gnocchi – nye løg – noilly prat sauce
VAGTEL EN CRÉPINE 268,-
kantareller – marengo - jomfruhummer
KROGMODNET GRIS 248,-
gulerødder – gastrique – sensommerbær
LAMMECULOTTE 298,-
ratatouille - tortelloni – lamme jus
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
PEACH MELBA 128,-
fersken – hindbær – crème anglaise
CRÈME BRÛLÉE 128,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is – is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning – solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 475,-
Tilhørende vinmenu 475,-