Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


OMELET 148,-

basquaise – salat – ost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

tørsaltet bacon - creme fraiche - løg


SKOTSK ÆG 138,-

vildtfars - blegseleri - æbler - valnødder


FOIE GRAS AU TORCHON 188,- 

chutney - crouton - salat


CROQUE MADAME 168,- 

æg - skinke - vesterhavsost


VOL AU VENT 198,-

lam - brisler - morkler 


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


2-RETTERS FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 128,-

madagaskar vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


OSTESERVERING 168,-

fire franske oste fra Peter Paris

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


INDBAGT BOUILLABAISSE 178,-

hummer – kammusling – sandart

 

RAVIOLI 148,-

lam – salvie - parmesan

 

SPRÆNGT KALV ASPIC 138,-

tunge – peberrod – persille

 

FOIE GRAS AU TORCHON 188,-

chutney – crouton - salat

 


HOVEDRET


TORSK 278,-

blåmusling – porre - chorizo


VAGTEL  268,-

rødvin – bacon - svampe

 

KROGMODNET GRIS 238,-

perlebyg – bouillon – gulerod

 

LAMMESKANK 248,-

limabønner – artiskokker – soltørrede tomater

 

RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


DESSERT


CITRUSTÆRTE 128,-

citrusfrugt – marengs – is creme


CRÈME BRÛLÉE 128,-

madagaskar vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


OSTESERVERING 168,-

fire franske oste fra Peter Paris


I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 475,-

Tilhørende vinmenu 475,-