MENU
FROKOST
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
DAMPEDE HVIDE ASPARGES 218,-
pocheret æg – kapers – sauce hollandaise
CROQUE MADAME 168,-
æg - skinke - vesterhavsost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
lard d'Alsace - creme fraiche - løg
VOL AU VENT 198,-
lam - brisler - morkler
PÂTÉ EN CROÛTE 158,-
and - gris – pistacienødder
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
2-RETTERS FROKOST SPECIAL
spørg din tjener
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 128,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
STEGTE HVIDE ASPARGES 148,-
salatsauce – valnødder – broccoli
CULURGIONES 148,-
hønsebouillon – røget fedt – julienne af grønt
KALVEBRISSEL 158,-
kærnemælkssauce – ramsløg – selleri
PÂTÉ EN CROÛTE 158,-
and - gris – pistacienødder
HOVEDRET
HAVKAT 298,-
grønne asparges – muslinger – ærter
LAMMESKANK 228,-
lard d´alsace – puy linser – tomatconcassé
PEBERSTEAK AF KROGMODNET GRIS 238,-
bouillon – ramsløg – løgtuilles
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
JORDBÆR 128,-
rødgrød – hvid chokolade - vaniljeis
CRÈME BRÛLÉE 128,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 450,-