Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


DAMPEDE HVIDE ASPARGES 218,-

pocheret æg – kapers – sauce hollandaise


CROQUE MADAME 168,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - creme fraiche - løg


VOL AU VENT 198,-

lam - brisler - morkler 


PÂTÉ EN CROÛTE 158,-

and - gris – pistacienødder


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


2-RETTERS FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 128,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


OSTESERVERING 168,-

fire franske oste fra Peter Paris

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


STEGTE HVIDE ASPARGES 148,-

salatsauce – valnødder – broccoli


CULURGIONES 148,-

hønsebouillon – røget fedt – julienne af grønt

 

KALVEBRISSEL 158,-

kærnemælkssauce – ramsløg – selleri

 

PÂTÉ EN CROÛTE 158,-

and - gris – pistacienødder

 


HOVEDRET


HAVKAT 298,-

grønne asparges – muslinger – ærter

LAMMESKANK 228,-

lard d´alsace – puy linser – tomatconcassé


PEBERSTEAK AF KROGMODNET GRIS 238,-

bouillon – ramsløg – løgtuilles

 

RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


DESSERT


JORDBÆR 128,-

rødgrød – hvid chokolade - vaniljeis


CRÈME BRÛLÉE 128,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


OSTESERVERING 168,-

fire franske oste fra Peter Paris


I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 450,-