MENU
FROKOST
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
OMELET 148,-
basquaise – salat – ost
CROQUE MADAME 168,-
æg - skinke - vesterhavsost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
lard d'Alsace - creme fraiche - løg
VOL AU VENT 198,-
lam - brisler - morkler
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney – crouton - salat
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
2-RETTERS FROKOST SPECIAL
spørg din tjener
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 128,-
madagaskar vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
INDBAGT BOUILLABAISSE 178,-
hummer – kammusling – sandart
CANNELONI 138,-
and – peberrod - artiskok
FARSERET MORKEL 148,-
marengo – kråser – endive
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney – crouton - salat
HOVEDRET
BONNE FEMME 348,-
helleflynder – trøffel - persille
HOPBALLE MØLLE UNGHANE 248,-
jordskok – rosenkål - trøffeljus
KROGMODNET GRIS 238,-
græskar – grønkål – marco polo sauce
LAMMESKANK 248,-
limabønner – artiskokker – soltørrede tomater
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
CITRONTÆRTE 128,-
brunet smør – marengs – is creme
CRÈME BRÛLÉE 128,-
madagaskar vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 475,-
Tilhørende vinmenu 475,-