MENU
FROKOST
2-RETTERS FROKOST SPECIAL 348,-
spørg din tjener
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
OMELET 148,-
basquaise – salat – ost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
tørsaltet bacon - creme fraiche - løg
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney - crouton - salat
DODINE DE CANARD 168,-
pistachie – sennep – sylt
CROQUE MADAME 178,-
æg - skinke - vesterhavsost
VOL AU VENT 198,-
lam - morkel - brissel
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
DANSK KROGMODNET ØKO RIBEYE 428,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 128,-
madagaskar vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire danske oste med garniture
Filtreret vand serveres m/u brus til kr. 20 pr. person
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
KARTOFFEL 138,-
røget torskerogn – creme fraiche – løvstikke
tilkøb: caviar 15g 250,-
BRØDSTEGT SKÆRISSING 148,-
ærter - bacon - skalotte
VAGTELLÅR 138,-
æg – peberrod – rødbede
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney – crouton - salat
HOVEDRET
HAVKAT 278,-
asparges– ørredrogn – musling
LAM 248,-
estragon – majroe – pierre gagnaire sauce
DANSK GRIS 238,-
haricots verts – sauce choron – krokette
POUSSIN 278,-
morkel – vin jaune – ribs
DANSK KROGMODNET ØKO RIBEYE 428,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
DANSKE RABARBER 128,-
vandbakkelse – sorbet – mascarpone
CRÈME BRÛLÉE 128,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is – is
INDBAGT DANSK BRIE 118,-
brioche – honning – solbær
OSTESERVERING 168,-
fire danske oste med garniture
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 495,-
Tilhørende vinmenu 495,-