Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-

bloody mary - friteret - rockefeller


CROQUE MADAME 158,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - creme fraiche - løg


VOL AU VENT 188,-

lam - brisler - morkler 


PÂTÉ EN CROÛTE 158,-

and - gris – pistacienødder


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


2-RETTERS FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 108,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 108,-

brioche – honning - solbær

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-

bloody mary - friteret - rockefeller


TORSKETERRINE 128,-

stikkelsbær – dild - creme fraiche


HJEMMERØGET MAKREL 128,-

ramsløg – hvide ribs – peber

 

CANNELLONI 148,-

and – peberrod - artiskokker

 

PÂTÉ EN CROÛTE 158,-

and - gris – pistacienødder

 


HOVEDRET


VAGTEL EN CRÉPINE 238,-

majs – kantareller - perlebyg

LAM ”PORCHETTA” 228,-

ratatouille – lamme jus - gnocchi


HELLEFLYNDER 348,-

løgsoubise – grecque champignon – rødvinssauce

 

RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter




DESSERT


PÆRE BELLE HELENE 108,-

chokoladesauce – vaniljeis – brombær


CRÈME BRÛLÉE 108,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 108,-

brioche – honning - solbær



I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 450,-