Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


DAMPEDE HVIDE ASPARGES 218,-

pocheret æg – kapers – sauce hollandaise


CROQUE MADAME 158,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - creme fraiche - løg


VOL AU VENT 188,-

lam - brisler - morkler 


PÂTÉ EN CROÛTE 158,-

and - gris – pistacienødder


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


2-RETTERS FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 128,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


UDVALG AF OSTE pr stk 38,-

tomme de savoie - brin d’amour – gruyére – livarot – fourme d’ambert

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


DAMPEDE HVIDE ASPARGES 208,-

salat – kapers – sauce hollandaise


AGNOLOTTI 148,-

torsk – hummerbisque – tomat

 

OEUFS EN MEURETTE 138,-

porceret æg – enebærrøget bacon – rødvinssauce

 

PÂTÉ EN CROÛTE 158,-

and - gris – pistacienødder

 


HOVEDRET


PIGHVAR PÅ BEN 348,-

asparges veloté – selleri – urtesmør


OKSE TVÆRREB 228,-

croquette – borettane løg – glace


PEBERSTEAK AF KROGMODNET GRIS 238,-

æbleflæsk – pebersauce – syltet løg

 

RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


DESSERT


BABA AU RHUM 128,-

vanilje – rom – blodappelsin


CRÈME BRÛLÉE 128,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


UDVALG AF OSTE pr stk 38,-

tomme de savoie - brin d’amour – gruyére – livarot – fourme d’ambert


I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 450,-