MENU
FROKOST
ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-
bloody mary - friteret - rockefeller
CROQUE MADAME 158,-
æg - skinke - vesterhavsost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
lard d'Alsace - creme fraiche - løg
VOL AU VENT 188,-
lam - brisler - morkler
FOIE GRAS AU TORCHON 148,-
chutney - crouton - safran
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 348,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
2-RETTERS FROKOST SPECIAL
spørg din tjener
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 98,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 78,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 98,-
brioche – honning - solbær
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-
bloody mary - friteret - rockefeller
NYE DANSKE KARTOFLER 128,-
løvstikke – makrel - creme fraiche
tilkøb af 15 gr. caviar 200,-
GAZPACHO 128,-
vaniljesyltede tomater – agurk – spansk olivenolie
CANNELLONI 148,-
and – peberrod - artiskokker
CONFITERET KALVEBRISSEL 148,-
lard d’ Alsace - ærter – hønse jus
HOVEDRET
FARSERET HAVBARS 238,-
ratatouille – jus d’ basquaise - gnocchi
UNGHANE 228,-
waldorff – nye danske kartofler – grillet salatsauce
KROGMODNET GRISENAKKE 238,-
gulerod – marco polo sauce – nye løg
RIBEYE 348,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
CITRONTÆRTE 98,-
marengs - is
CRÈME BRÛLÉE 98,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 78,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 98,-
brioche – honning - solbær
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 450,-