MENU
FROKOST
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
DAMPEDE HVIDE ASPARGES 218,-
pocheret æg – kapers – sauce hollandaise
CROQUE MADAME 158,-
æg - skinke - vesterhavsost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
lard d'Alsace - creme fraiche - løg
VOL AU VENT 188,-
lam - brisler - morkler
PÂTÉ EN CROÛTE 158,-
and - gris – pistacienødder
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
2-RETTERS FROKOST SPECIAL
spørg din tjener
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 128,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
UDVALG AF OSTE pr stk 38,-
tomme de savoie - brin d’amour – gruyére – livarot – fourme d’ambert
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
DAMPEDE HVIDE ASPARGES 208,-
salat – kapers – sauce hollandaise
AGNOLOTTI 148,-
torsk – hummerbisque – tomat
OEUFS EN MEURETTE 138,-
porceret æg – enebærrøget bacon – rødvinssauce
PÂTÉ EN CROÛTE 158,-
and - gris – pistacienødder
HOVEDRET
PIGHVAR PÅ BEN 348,-
asparges veloté – selleri – urtesmør
OKSE TVÆRREB 228,-
croquette – borettane løg – glace
PEBERSTEAK AF KROGMODNET GRIS 238,-
æbleflæsk – pebersauce – syltet løg
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
BABA AU RHUM 128,-
vanilje – rom – blodappelsin
CRÈME BRÛLÉE 128,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
UDVALG AF OSTE pr stk 38,-
tomme de savoie - brin d’amour – gruyére – livarot – fourme d’ambert
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 450,-