MENU
FROKOST
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
OMELET 148,-
basquaise – salat – ost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
tørsaltet bacon - creme fraiche - løg
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney - crouton - salat
CROQUE MADAME 168,-
æg - skinke - vesterhavsost
VOL AU VENT 198,-
lam - brisler - morkler
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
2-RETTERS FROKOST SPECIAL
spørg din tjener
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 128,-
madagaskar vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
Filtreret vand serveres m/u brus til kr. 20 pr. person
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
RAVIOLI 158,-
tværreb – ande consommé – citrongræs
BOUILLABAISSE EN CROÛTE 188,-
hummer – sandart – safran
OEUF EN MEURETTE 138,-
bacon – perleløg – rødvin
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney – crouton - salat
HOVEDRET
TORSK 278,-
kål – muslingesauce – gnocchi
UNGHANE 268,-
pastinak – dolme – brøndkarse
DANSK GRIS 248,-
æble – cidersauce – bladbeder
FARSERET PORRE 258,-
krogmodnet okse – morkel – brombær
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
CITRUSTÆRTE 128,-
marengs – vaniljeis – yuzu
CRÈME BRÛLÉE 128,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is – is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning – solbær
OSTESERVERING 168,-
fire franske oste fra Peter Paris
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 495,-
Tilhørende vinmenu 495,-