MENU
FROKOST
ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-
bloody mary - friteret - rockefeller
CROQUE MADAME 158,-
æg - skinke - vesterhavsost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
lard d'Alsace - creme fraiche - løg
VOL AU VENT 188,-
lam - brisler - morkler
PÂTÉ EN CROÛTE 158,-
and - gris – pistacienødder
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
2-RETTERS FROKOST SPECIAL
spørg din tjener
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 108,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 108,-
brioche – honning - solbær
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-
bloody mary - friteret - rockefeller
RIMMET RØDFISK 128,-
stikkelsbær – maltvaffel - dild
RAVIOLI 148,-
tværreb – timian – okseconsommé
OEUFS EN MEURETTE 138,-
porceret æg – enebærrøget bacon – rødvinssauce
PÂTÉ EN CROÛTE 158,-
and - gris – pistacienødder
HOVEDRET
PIGHVAR 298,-
hjertemuslinger – østershatte - rosenkål
KANIN 238,-
sennepssauce – majroe - dolme
FARSERET PORRE 228,-
morkler – pastinak – krogmodnet grisenakke
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
BABA AU RHUM 108,-
vanilje – rom – blodappelsin
CRÈME BRÛLÉE 108,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 108,-
brioche – honning - solbær
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 450,-