MENU
FROKOST
2-RETTERS FROKOST SPECIAL 348,-
spørg din tjener
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
OMELET 148,-
basquaise – salat – ost
HUMMERBISQUE 148,-
fiskesoufflé - blegselleri - kørvel
TARTE FLAMBEÉ 128,-
tørsaltet bacon - creme fraiche - løg
HVIDE ASPARGES 188,-
mousseline - æg - crouton
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney - crouton - salat
PATÉ EN CROUTE 168,-
aspic – sennep – cornichoner
CROQUE MADAME 178,-
æg - skinke - vesterhavsost
VOL AU VENT 198,-
and - peberrod - selleri
RØRT TATAR 198,-
peberfrugt - salat - fritter
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
CRÈME BRÛLÉE 128,-
madagaskar vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is - is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning - solbær
OSTESERVERING 168,-
fire danske oste med garniture
Filtreret vand serveres m/u brus til kr. 20 pr. person
AFTEN
FORRET
ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-
citron - tabasco
ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-
bloody mary - friteret - rockefeller
HVIDE ASPARGES 188,-
mousseline – æg – crouton
TASKEKRABBE 148,-
sprød tærteskal – granny smith – agurk
VAGTELLÅR 138,-
æg – peberrod – rødbede
FOIE GRAS AU TORCHON 188,-
chutney – crouton - salat
HOVEDRET
RØDFISK STEGT PÅ BRØD 278,-
blegselleri – pesto – gnocchi
VAGTEL A LA KIEV 258,-
ramsløg – limabønner – tomater
DANSK GRIS 248,-
sauce robert – gulerødder – krokette
GRISEBRYST 268,-
blomkål – pasta – sc. marco polo
RIBEYE 398,-
bearnaise - rødvinssauce - fritter
DESSERT
DANSKE RABARBER 128,-
vandbakkelse – sorbet – mascarpone
CRÈME BRÛLÉE 128,-
bora bora vanilje
ATELIER 33 ISDESSERT 98,-
is - is – is
BRIE DE MEAUX 118,-
brioche – honning – solbær
OSTESERVERING 168,-
fire danske oste med garniture
I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.
Fire retter sammensat af køkkenet 495,-
Tilhørende vinmenu 495,-