Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 28,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 118,-

bloody mary - friteret - rockefeller


CROQUE MADAME 148,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 138,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - sommertrøffel - løg


VOL AU VENT 148,-

lam - brisler - morkler 


FOIE GRAS AU TORCHON 148,-

chutney - crouton - safran


RØRT TATAR 188,- 

peberfrugt - salat - fritter


ØKO RIBEYE 348,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 88,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 78,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 98,-

brioche – honning - solbær

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 28,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 118,-

bloody mary - friteret - rockefeller


TERRINE PÅ MULTE 118,-

olivenolie is - cremefraiche – strandløg

tilkøb af caviar 15gr 200,-

 

AGNOLOTTI 138,-

muslinger – hestebønner - ramsløg

 

CONFITERET KALVEBRISSEL 128,-

rabarber - hjemmelavet tykmælk – madagaskarpeber

 

OEUF EN MEURETTE 128,-

rødvin - bacon - perleløg




HOVEDRET


TORSK 248,-

vinter spinat - ørredrogn - kål fra Peters Gartneri

 

FARSERET PORRE 218,-

morkler - brombær - okse

FRANSK PERLEHØNE 218,-

vin jaune sauce - knoldselleri – terrine

 

ØKO RIBEYE 348,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter




DESSERT


OMELETTE EN SURPRISE 98,-

æbler - calvados - vanilje


CRÈME BRÛLÉE 88,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 78,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 98,-

brioche – honning - solbær



I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 400,-