Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-

bloody mary - friteret - rockefeller


CROQUE MADAME 158,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - creme fraiche - løg


VOL AU VENT 188,-

lam - brisler - morkler 


PÂTÉ EN CROÛTE 158,-

and - gris – pistacienødder


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


2-RETTERS FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 108,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 108,-

brioche – honning - solbær

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-

bloody mary - friteret - rockefeller


RIMMET RØDFISK 128,-

stikkelsbær – maltvaffel - dild


RAVIOLI 148,-

tværreb – timian – okseconsommé

 

OEUFS EN MEURETTE 138,-

porceret æg – enebærrøget bacon – rødvinssauce

 

PÂTÉ EN CROÛTE 158,-

and - gris – pistacienødder

 


HOVEDRET


PIGHVAR 298,-

hjertemuslinger – østershatte - rosenkål


KANIN 238,-

sennepssauce – majroe - dolme


FARSERET PORRE 228,-

morkler – pastinak – krogmodnet grisenakke

 

RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter




DESSERT


BABA AU RHUM 108,-

vanilje – rom – blodappelsin


CRÈME BRÛLÉE 108,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 108,-

brioche – honning - solbær



I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 450,-