Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 28,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 118,-

bloody mary - friteret - rockefeller


CROQUE MADAME 148,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 138,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - sommertrøffel - løg


VOL AU VENT 148,-

lam - brisler - morkler 


FOIE GRAS AU TORCHON 148,-

chutney - crouton - safran


RØRT TATAR 188,- 

peberfrugt - salat - fritter


FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 88,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 78,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 98,-

brioche – honning - blomme

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 28,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 118,-

bloody mary - friteret - rockefeller


FRANSK LØGSUPPE 118,-

estragon – gruyère - crouton


RAVIOLI 148,-

jomfruhummer – confiteret æggeblomme - consommé


MAJS FRA PETERS GARTNERI 148,-

sort hummer – umodne mirabeller - purløg


MULTE 138,-

sauce nage - gulerod – safran




HOVEDRET


RØDTUNGE 228,-

broccolini - valnødder - havgus


FRANSK LANDAND 238,-

beder - samosa – rød ribs


BONNE FEMME 288,-

pighvar – pommes duchesse – trøffel


BOUEF WELLINGTON 348,-

oksemørbrad - svampe - trøffelsauce




DESSERT


SOUFFLÉ 98,-

praliné - hasselnød - iscreme


CRÈME BRÛLÉE 88,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 78,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 98,-

brioche – honning - blomme



I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 400,-