Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-

bloody mary - friteret - rockefeller


CROQUE MADAME 158,-

æg - skinke - vesterhavsost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

lard d'Alsace - creme fraiche - løg


VOL AU VENT 188,-

lam - brisler - morkler 


FOIE GRAS AU TORCHON 148,-

chutney - crouton - safran


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


RIBEYE 348,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


2-RETTERS FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 98,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 78,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 98,-

brioche – honning - solbær

AFTEN


FORRET


ØSTERS NATUREL pr. stk. 35,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 128,-

bloody mary - friteret - rockefeller


NYE DANSKE KARTOFLER 128,-

løvstikke – makrel - creme fraiche

tilkøb af 15 gr. caviar 200,-


GAZPACHO 128,-

vaniljesyltede tomater – agurk – spansk olivenolie

 

CANNELLONI 148,-

and – peberrod - artiskokker

 

CONFITERET KALVEBRISSEL 148,-

lard d’ Alsace - ærter – hønse jus

 


HOVEDRET


FARSERET HAVBARS 238,-

ratatouille – jus d’ basquaise - gnocchi


UNGHANE 228,-

waldorff – nye danske kartofler – grillet salatsauce

 

KROGMODNET GRISENAKKE 238,-

gulerod – marco polo sauce – nye løg


RIBEYE 348,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter




DESSERT


CITRONTÆRTE 98,-

marengs - is


CRÈME BRÛLÉE 98,-

bora bora vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 78,-

is - is - is

BRIE DE MEAUX 98,-

brioche – honning - solbær



I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 450,-